Over ons

De tennissport is terug aan een opmars bezig. Met onze Belgische toptalenten en hun uitzonderlijke prestaties krijgt onze sport terug de aandacht die ze verdient.
Dit resulteert in een groeiende interesse en dus ook in de noodzaak van een gestructureerde werking van onze tennisschool. Onze doelstelling om kinderen/jongeren een sport voor het leven aan te reiken en hen op die manier te leren doorzetten, omgaan met tegenslagen … nemen we zeer serieus.

Daarom zal u enkele veranderingen zien in ons aanbod waar we de kinderen/jongeren van jongs af aan leren focussen op het leerproces en niet op het resultaat.

Graag willen we ook de samenwerking tussen Royal Hasselt Yachting Club en Koninklijke Excelsior Tennisclub even in de verf zetten. Dankzij deze samenwerking kunnen we een dubbel lidmaatschap aanbieden voor alle kinderen die de kleuren van Excelsior of Yachting verdedigen.
We creeëren hierdoor een uniek synergie die ons meer capaciteit oplevert voor onze talrijk geplande activiteiten.

Doe hierbij de structurele samenwerking met de Kim Clijsters Academie en u weet dat er een top tennisseizoen voor de deur staat!

Veel tennisplezier,

Team Tennisschool Young
#wijzijnyoung